Huisbeheer

Persoonlijke Dienstverlening voor Expats, Huisbeheer aan de Riviera, Zuid Frankrijk

Riviera Expat Consultants staat voor u klaar wanneer u zich vestigt aan de Riviera, Zuid Frankrijk. Wij zijn u graag van dienst met een helder advies, concrete ondersteuning of simpelweg een helpende hand op alle terreinen die te maken hebben met administratie het beheer en onderhoud van uw bezittingen en elke denkbare vraag op het gebied van dienstverlening , toerisme, juridische of fiscale zaken en verzekeringen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de regio Zuid Frankrijk vormt Riviera Expat Consultants een prettige en professionele partner voor alle zaken die u goed geregeld wilt zien en alle vragen die u heeft ten aanzien van het leven aan de Riviera, Côte d’Azur.

Onze manier van werken is persoonlijk, direct en effectief. Uit ons team van meertalige professionals selecteren wij voor u een vaste gesprekspartner, die zich verdiept in uw specifieke situatie en de optimale oplossing vindt voor al uw wensen en vragen. Wij zorgen er graag voor dat uw leven aan de Riviera zorgeloos verloopt.

Het is een zorg minder wanneer u de zekerheid heeft dat, ook tijdens uw afwezigheid, uw bezit in goede conditie blijft. Daar zorgen wij graag voor. Riviera Expat Consultants beschikt over een uitgebreid netwerk van capabele en betrouwbare leveranciers voor het beheer en onderhoud van uw bezit.

Francine HUDIG
Riviera Expat